Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




INFERNOKRIS

man kan döma en man

för att han gått fel

men det gör vi väl alla

i livets spel

tänk om du hade gift dig

med isebel

och om du trott att du var

ängeln mikael

 

 

 

tänk om du skulle ha

en infernokris

skulle det kännas märkligt

på något vis?

tänk om du skulle drivas

bortom sans & vett

skulle det kännas märkligt

på något sätt?

 

 

 

 

tänk om sökandet leder dig

fel min vän

så du hamnar i helvetets

lågor sen

tänk om du skulle dribbla

med alkemi

och förlora dig i

en mystisk heresi

 

 

 

ja, tänk om du skulle ha

en infernokris...

 

 

 

det är alltid så lätt

att vara efterklok

men finns du månne upptecknad

i livets bok?

och har du  hälsat korset

som ditt enda hopp?

flyter du bara medströms

eller ropar: "stopp!"?

 

 

 

för tänk om du skulle ha

en infernokris...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      14/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 06:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och tänkvärt skrivet
2011-11-14

  PPQ
tänkvärd... gillar
2011-11-14

  Peter Stjerngrim VIP
Även om risken finns för en Infernokris ...
... så ...
tror jag faktum är att vi måste gå vilse ibland för att hitta nya vägar i livet ...
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP