Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor och glitter


Du strör glödhett
glitter
i mina sår


så att jag ser
stjärnor...




Fri vers av Miss M
Läst 512 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-11-14 08:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort men talande ändå !
2011-11-22

  Mr Lindemann VIP
Att smärtsamt nära in tillvaron som bär stjärnor av liv
2011-11-15

  Rickard Eriksson
Fin dikt. Med tiden läker alla sår.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M