Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågprispoet.

Jag är en jävla lågprispoet,
jag vet!



Man kan likna mig
med en mjölkliter,
som är nära sitt
bäst före-datum;

man dricker den för att
det går an
-än så länge.

Man läser mig för att man kan,
ett okej tidsfördriv.


Jag liknar mig med kon;

Om hon inte mjölkas,
får hon ont i sina juver.

Låter jag bli att skriva,
får jag ont i mitt hjärta,
mitt huvud och i min mage.



Men jag vet,
jag är en jävla lågprispoet.




Fri vers av Poetpatrask
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 09:21



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker mycket om undertexten
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask