Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en skitstövel jag mött

Du fick ett liv, Vad gjorde du?
Du gjort allt som du borde nu?
Du gjort allt som du borde gjort?
Du gjort så du bli'tt stor?
Att i ditt liv bli stor, det du,
Du lismarna ju smorde ju
Med motgång sedan for de bort.
Du såg ju när de for.

Du fick en chans, men sumpade
Nu är du den barrumpade
Nu står du där med rumpan bar,
När vännerna dra'tt bort
Problem som sig klumpade
Du spela kort men plumpade
ett protokoll med plumpar kvar
Det dåliga du gjort

Jag önskar dig ej välgången
Jag ler när du i krälgången
Får kräla i ditt eget stoft
Så förödmjukat låg
Jag tror du blir ihjälgången
Du tvingas sjunga trälsången
Och lukta på din egen doft
När röven din du såg.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-11-14 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra knecken!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick