Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde jag skriva en rad

som fick Dig att vända om

från dödens väg


till livets


skulle det glädja mig

i evighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 95 gånger
Publicerad 2011-11-14 10:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud med.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld