Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer än ord

- Jag vet precis vad du menar
Under den totala tystnad som följde i dagarna betraktade de varandra,
Han grunnade på sitt val, sin tanke, hur hade han tänkt där... Egentligen...och hur i och varför de kände...

Hon sög in kinderna; citron är så fruktansvärt surt när man bara vill älska dagen innerligt och passionerat, men med lite socker i blir det saft!
Tänker...att hon ligger på sängen som en enda väldig virknål,
Dikten, du vet den om kärleken..känslan som vänder ut och in...
Som bildar lapptäcket...
Åh...Var är du mitt mjuka gharn?!
Jag har ingen stick... beskrivning...för denna kreation...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-14 19:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande och synnerligen originellt
2011-11-14

  Ninananonia VIP
Annorlunda tankar..gillar..
2011-11-14

    Johnjohn
Applåd..du har en sån underbar känsla att träffa mitt i prick!
2011-11-14

  Delilah Juno VIP
Originellt om relation som komplikation.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP