Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtetempen

Värmer inte

hjärtat


både människor

och djur


är det för

kallt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 80 gånger
Publicerad 2011-11-16 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld