Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "I Jesus bor Guds hela fullhet" "I honom har Gud välsignat oss med all den himmelska världens andliga välsignelser"


Hur skall Du få tag i Guds välsignelser?

öppna hjärtats dörr

för JESUS:


säg Ja till Honom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger
Publicerad 2011-11-16 05:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Gudomens hela fullhet.
Ändå finns det de som tror på treenigheten och de som förnekar Jesu Gudom.
Å andra sidan kan ingen ta sig något om det inte blir honom givet ovanifrån.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld