Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln beskriver vår kropp som ett tälthus, som rivs när tiden är inne, och som gräset -och blommorna på marken, som vissnar bort.


Själens jordiska bostad

Det är märkligt att Gud gett

människans dyrbara själ

en så bräcklig bostad

på jorden:


en rivningsfastighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-11-15 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1 Tess 5:23
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld