Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan putsar på sitt skal

men glömmer ibland

omvårdnaden

om kärnan:


själen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 09:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Gör först insidan av bägaren ren", sade den hatade Jesus.
2011-11-15

  Jack E. Gladh VIP
Kloka ord.
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld