Varmt tack till Socker-Tina!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt tack till Socker-Tina!




KINDERÄGG

jag är ett kinderägg

som himmelen har sänt

och jag är full av

överraskande moment

jag talar ur mitt skägg

då ser man mig som drägg

en eldskrift på er vägg

jag är ett kinderägg

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14-15/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 2115 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-15 07:40



Bookmark and Share


  Julio VIP
Kreativt Larz, ibland vet man inte vad man får när du publicerar, du är minsann ett kinderägg
2011-11-20

  Anders Nordlander VIP
fyndigt

är du lätt att sätta ihop
utan beskrivning ???
2011-11-19

  Carola Viola Hedelius VIP
haha me like..
humoristisk men med budskap
2011-11-17

  Katarina O´Nils Franke
Haha, sött - på många sätt!
2011-11-16

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-11-15

  mare VIP
Ett kinderägg fyllt av inre kraft ;)
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP