Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid vid min sida finaste vän


Du är mitt erobi...mitt Europa.

Du..visst är livet förunderligt..underligt..
Svarade i telefonen i mitt egna krig
Du kramar alltid kärleksfullt mina sinnen
Jag njuter av alla fina minnen
Jag älskar alltid dig för den du är

En slinga mitt i livet där jag aldrig tog dig förgivet

Som du plumsade i snöande storm,
för att alltid finnas vid min sida
Min oförmåga då att se att även du fick lida

Förlåt att jag var tvungen att stormen utrida,
jag gjorde det.. vid stadiga dig
När allt omkring oss stod helt stilla fick jag i dina armar vila
Din känsla och omtanke för mig kommer alltid vara något jag tar med mig
Dina kärleksfulla, värdefulla handlingar lägger jag till mitt hjärtats samlingar.
Min innerligt älskade vän jag undrar alltid hur du mår,
Som jag vill och önskar att du hitttar någon som älskar dig för den underbara vackra människa du är
Finaste.. när jag hör din röst blir jag alltid så varm, lugn och glad. Du är min erobi mitt Europa
Jag är så glad för att du är du

Att du är med i mitt liv och gör mitt jag till jag.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-19 09:18



Bookmark and Share


    lory
mmmmm fint
2011-12-19

    ej medlem längre
Innerligt och finstämt
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP