Tjugosju år som förkunnare av de goda nyheterna om Riket.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosju år som förkunnare av de goda nyheterna om Riket.




KAMPMARSCH

trogen i tjänsten på fältet

trogen och omdömesgill

här i det jordiska tältet

gör jag vad Frälsaren vill

strävar så mitt i min svaghet

efter att sprida Guds Ord

en dag, blott en dag i taget

på denna dödsmärkta jord

 

 

fyrtornets ljus visar vägen

genom en farofylld natt

Sanningens ljus leder stegen

styrker när kroppen är matt

stormar kan aldrig utsläcka

facklan jag fått i min hand

nåden som bär mig ska räcka

ända till himmelens land

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 19:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt !
2011-11-22

  anits VIP
Mycket fina rader, berör
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP