Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den finner jag plötsligt då jag håller på att packa....


Lergöken

Lergöken -
håller jag i min hand
på nytt
då jag snart ska göra min flytt

Lergöken -
minnen kommer åter
genom de små hålen
kanske det än idag kommer
toner som låter

Lergöken -
packar jag ned i en kartong
jag vet precis vart den i min nya
lägenhet ska stå
på min fönsterbräda så den kan se
mot en klar och kylig novemberhimmel blå

Lergöken -
när jag nu håller
den i min hand
känns det som att den för mig
spelar sina egna toner

111115




Fri vers av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 20:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken glad och förväntansfull känsla du förmedlar - lycka till i det nya hemmet!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo