Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsminnen

Titta inte så syns du inte
Alla väggarna här är tunna
Andas inte så finns du inte
Alla händer är röda av blod

Vi hade alla så bråttom
Att mista oskulden tidigt

Att det nog framstår ganska så lustigt
När allt jag önskar nu är att få den tillbaka




Fri vers (Fri form) av colorsplashsoul
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-15 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

colorsplashsoul