Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamréns Cafe i Harads

Vi unga bodde nästan där;

åtminstone på vår

fritid


om vi inte gjorde

någonting

annat


hängde vi där


det var vår fritidsgård,

helt utan komunala

subvensioner


PROGRAM:

snack

fika

kulspel

jukebox

och varandra


Vi behövde inget mer:

vi var ju unga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-11-16 06:34



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
och "varandra".. Tack för kommentaren, även om jag inte begriper den. Mvh S-E
2011-11-16

  Seglaren
Snack Fika Jukebox
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld