Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ofullbordad

Ett strössel av frost

över den röda rosenknoppen



Den når aldrig sin blomning

men något fick den veta ändå




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-16 10:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Extremt vacker.
2011-11-23

  ULJO
Härligt i ord och bild.
2011-11-22

  Ronny Berk
fin bild och vacker text- knoppen som inte når blomman...
2011-11-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
I gömslen kan man
som man och kvinna
mången gång
det bästa finna!
Vackert beskrivet!
2011-11-18

  Linda CH VIP
Tänkvärda vackra vemodiga rader! En underbar bild därtill.
2011-11-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Både bild och rader helt utsökta. =)
2011-11-18

  Monika A Mirsch VIP
"strössel av frost" ... en fin dikt till ett helt underbart fotografi!
2011-11-17

  anits VIP
En underbar bild med en mycket
vemodsvacker bild till
2011-11-16

    ej medlem längre
Vacker bild till lätt vemodiga ord.
2011-11-16

    ordskalv
Älskar dina ord. Jag känner kylan men ändå rosens varma kärlek.
2011-11-16

  Anya VIP
Fasen vad bra, och bilden till. Detta gillade jag helskrapt. Jaa något fick den veta ändå. Här kan man tänka till själv.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP