Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även på Jesu tid - och före - fanns läkare

som människorna

vände sig

till


men då - som nu - klarade de

inte allt: ett under

behövdes.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 107 gånger
Publicerad 2011-11-16 16:17



Bookmark and Share


  MOLKOII
Men Jesus kom, och jag råder er alla - ta honom till er!
När ni erkänt Kristus som den sanna herren och vägledaren så skall du finna frid.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld