Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Larz fick mig att minnas tillbaka och gamla foton kommer fram nu när man ska flytta....


Älvkarleby

Älvkarleby -
foto från en vacker
vy

Älvkarleby -
en välkänd bro
Carl den XIII namnet
den har
skulle tro att den säkerligen
finns kvar

Älvkarleby -
Laxön och dess brusande vatten
minnen från förr ett foto jag nu
håller i min hand taget i den ljusa
sommarnatten

Älvkarleby-
jomenvisst fallens dag
så mäktigt och intensivt
vilket enormt brus
så magiskt jag glömmer det
aldrig hela min kropp fylld av
naturens rus

Älvkarleby-
kanske kommer jag åter
till dig du vackra vy...

111116




Fri vers av sajo
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-16 20:23



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart om en vacker plats
2011-11-22

  Minkki VIP
skönt nostalgiskt...
2011-11-17

    ej medlem längre
Vackert skaldat om denna fina plats!
2011-11-16

  Larz Gustafsson VIP
TACK av hjärtat för denna fina hyllning av min vackra hembygd!
Jag är mycket tacksam till Gud att jag fick växa upp just där - där Dalälven möter havet.
Gud välsigne dig, Furstinna!
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo