Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanen..

Min längtan... Mitt val... Du...
Som vågor mot en strand... Jag vilar mitt huvud ,mina tankar mot en klipphäll i soluppgång..
Du förgyller, vibrerar som solen..I hela mitt sinne finns du..

Ett leende... Svanar på himlen smälter isen runt mitt hjärta, ett svar du ger från dina läppar..
Att älska dig är så enkelt, att lämna dig en omöjlighet.
Osynliga trådar.. Själsliga bojor av silver och guld ...
Det skimrar ett ljus i dina ögons outgrundliga djup..
Tidens tand ristat i sten, etsat på hjärtats port.. Allt syns, allt står skrivet i evigheternas bok..
Ingen återvändo, det finns inget att ångra....Bara älska, ta din hand..

Ditt hjärtas visdom och innerlighet följer jag nu...




Fri vers av Templet
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Templet
Templet