Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Herrens, Herrens Ande är över mig, ty Herren har smort mig till att förkunna glädjens budskap för de ödmjuka; han har sänt mig... till att predika frihet för de fångna och förlossning för de bundna".


Han besegrade Fångvaktaren!

tog dennes nycklar

och släppte fångarna fria:

alla de som bad Honom om det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 07:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, är du seriös eller? Jesus sket
just
ner sig. Han läste nämligen din
skitpoesi, och han lär inte skona dig
kan jag säga.
2011-11-17

    MOLKOIII
Herrens,
Herrens Ande är över mig,
ty Herren har smort IN mig
FÖR att förkunna glädjens budskap
för de ödmjuka; I MIG
han har sänt mig...
Och tagit mig

O VAD FAN
JESUS GJORDE ALDRIG NÅGOT SÅDANT!
HAN VAR PÅ DE RIKA OCH VITAS SIDA!
2011-11-17

    MOLKOIII
Herrens,
Herrens Ande är över mig,
ty Herren har smort IN mig
FÖR att förkunna glädjens budskap
för de ödmjuka; I MIG
han har sänt mig...
Och tagit mig

O VAD FAN
JESUS GJORDE ALDRIG NÅGOT SÅDANT!
HAN VAR PÅ DE RIKA OCH VITAS SIDA!
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld