Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknade upp en Söndag(idag) och hade denna fasanfulla tanke att min far var död*


Oändlig Tår

Tårarna rinner i sängen du vaknar
en tanke fyller ditt yttre
om att människa som gott bort

en männsika som sett dig födas
som sett dig ta det första steget,
som hört dig säga de första ordet.

Tårarna rinner oändligt
tanken är outhärlig.

på morgonbädden sitter jag
med ögonen fyllda av tårar,
och tankarna fyllda av fasa.

Men till min lättnad,
finner jag att människan lever,
att allt bara vara en dröm.

Men tårarna bara rinner,
och vill aldrig ta slut.




Fri vers av Jan banan
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-01-15 16:19



Bookmark and Share


  Lilla_Duvan
Den var jätte fin. du e inte å dålig på att skriva du heller..
hoppas allt e bra..
kram
2006-02-01

  _Qexa
sånt här har jag också drömt om.
det har har handlat om båda mina bröder,
dock vid olika tillfällen.
det är så jävla hemskt att ha den känslan
när man vaknar upp.
trots att man vet att det var en dröm,
så rinner tårarna nerför kinden i vilket fall...

mycket bra skrivit av dig Jan. :)'
jag känner med dig i denna texten.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan banan
Jan banan