Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslorna för sjukdom och död

jagar Människan, men också

från sådana stormar


är JESUS den lugna

hamnen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 17:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Lugna hamn, efter stormiga färden", som Theofil Engström skrev (själv nådde han nyligen nämnda hamn- frid över hans minne!)
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld