Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kor. 13:13 "Så blir de då bestående, tron, hoppet, kärleken, dessa tre, men störst av dem är kärleken".


Brist på kärlek

kan inte medicineras

eller drogas

bort.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 19:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det passar ateister att citera Bibeln när det passar deras egna syften.
Lumpet.
2011-11-17

  Seglaren
När såg vi dig ha brist på kärlek och gjorde inget åt det, sa getterna.

Sköld, när såg du nån lida brist på kärlek på vår sida?

Du som inte ens läser och kommenterar nånting annat än dina egna små snuttar. Hur kan du hjälpa nån?

Brist på kärlek finns.
Utgivande kärlek i tjänst.
Enligt Bibeln.
.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld