Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ni har klagomål

Så hänvisas ni till min anda användare MOLKO.

MOLKOIII OUT.




Fri vers av MOLKOIII
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-17 18:00



Bookmark and Share


    MOLKOIII
Förlåt, eftersom jag och danny är samma person så rättar jag mig själv till "10-centimetare".
2011-11-17

    ej medlem längre
Håll käften "en tid i helvetet", sug min 18 cm:are
2011-11-17

    ej medlem längre
HAHAHAHAHHAHA. NU VI KÖÖÖÖÖRRAAAAA½½!"""
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

MOLKOIII