Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär hennes ben

Hon har vant sina andetag
bröstbenet ett pansar

För att slippa vara en del av

andas hon verkligen
bär hennes ben

En teater spelas ibland, så är det förstår hon

Reglerna kan kännas sköna att kunna följa








Fri vers av Frida s and
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-17 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida s and