Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FÖRSVARSMAKT

är egentligen en skriande

VANMAKT.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-11-17 20:37



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Yassir A, självklart finns det sådant: Bofors tillverkar ju åt försvaret, men säljer gör inte försvarmakten. Det sköter näringslivet, med stöd av den svenska regeringen. Mvh S-E
2011-11-18

    Sven-Erik Sköld
Är det inte det privata näringslivet, t.ex. Bofors, som gör det? Mvh
2011-11-18

  Larz Gustafsson VIP
En kristen som tar till vapen är en förrädare.
2011-11-18

  Mats Henricson
Om allt militärt slöseri upphörde så skulle världssvälten bli ett minne blott !
2011-11-17

    Sven-Erik Sköld
Tyvärr är vi inte där än. Hade vi trott det, hade Hitler haft världsherraväldet, och judana i princip varit utrotade.
2011-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Allt militärt är och förblir vansinne.
Jesus är Fridsfursten.
Svärden skall smidas om till plogbillar.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld