Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig börjar alltid i hjärtat

och slutar på slagfältet

med meningslöst

dödande.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger
Publicerad 2011-11-18 11:06



Bookmark and Share


    Tea Alex
Och de vanligaste striderna är väl verbala idag, kan jag tänka, iaf i Sverige. Kanske dags att börja arbeta för att mötas istället för att vinna. :)
2011-11-18

    Tea Alex
Så som hjärtat talar är munnen full av?
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld