Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

Fanta cola bira wasser
fanta cola bira wasser
cocos mandel
sandwich sesambröd kebab

som en vänlig smekning vinden
höga dyningarna – havet
heta gula grova sanden

lata tankar i bikini
hjärnan låst och nyckeln borta
orkar faktiskt inte skriva
hurtigt meningslösa vykort

fanta cola bira wasser
fanta cola bira wasser




Fri vers av Åke Pundare
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-17 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Pundare

Senast publicerade
Stranden
* Se alla