Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan få ögonblicklig uppmärksamhet genom att krossa en ruta

eller att elda pengar

som Gudrun

Shyman


men sen då?


Gudrun och hennes fi är nästan borta

och rutan utbytt, så den skadan

är inte ett nämnvärt minne


och livet går vidare

som vanligt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-18 07:23



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, det går lätt att få kortvarig uppmärksamhet när man beter sig illa. Långvarig respekt och gehör är däremot svårare att skaffa sig. Det måste nämligen förtjänas.
2011-11-18

    Sven-Erik Sköld
Hon skulle kanske bli en bra evangelist åt Gud och åt Hans evangelium, men inte genom att bränna pengar.. S-E
2011-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Hon måste lida av enorma komplex.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld