Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda minnen

är som en oanvändbar klenod som

man tar fram och putsar

på i bland:


ett slags själens album.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 82 gånger
Publicerad 2011-11-18 07:18



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Goda minnen är rena minnen! S-E
2011-11-18

  Larz Gustafsson VIP
I Filipperbrevet uppmanas vi att tänka på allt som är rent.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld