Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "För den som är ren, är allting rent".


Goda minnen II

är rena minnen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-11-18 10:47



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Mina bästaste minnen är inte direkt de renaste.... :))))
2011-11-18

    Sven-Erik Sköld
För mig är det så, i annat fall är det inte "goda minnen". Mvh S-E
2011-11-18

  Jack E. Gladh VIP
Det är inte alldeles säkert.
2011-11-18

    ej medlem längre
vilken avskyvärd liten text.
2011-11-18

    Tea Alex
Världen är dock full av synd, hur mycket vi än förtröstar på Herren.
2011-11-18

  Seglaren
Ja, det onda, smutsiga kommer inifrån.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld