Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Människosonen har kommit för att uppsöka och frälsa det som var förlorat" "Jag har inte kommit för de rättfärdiga, utan för de orättfärdiga, och inte till de friska, utan till de sjuka"


JESUS kom inte till de perfekta

Han söker Människan

där hon befinner

sig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 19:33



Bookmark and Share


    Tea Alex
Precis. Om vi hade varit perfekta hade korset inte behövts. Och nej, jag håller inte med nedanstående kommentar om att kristna skulle tycka de var perfekta. Jag har inte träffat en enda kristen människa som tycker att hon är perfekt. Snarare tvärtom. Man är väl medveten om att man har saker man behöver jobba med.

Jag tycker det är fint att du skriver om vår skapare. Vad vore livet utan Honom? :)
2011-11-19

  Lavinia Röd
Det finns inga bevis för att Jesus ens har funnits...I din föreställningsvärld möjligtvis men inte hos de flesta i Svea rike.
2011-11-18

  Seglaren
JESUS kom inte till de perfekta,
men efteråt anser de sig perfekta.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld