Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds rike försvaras inte med jordiska vapen

men däremot jordiska

riken.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld