Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEOKRATISK TJÄNST

transformera mörk november

till en flamma röd

stå mig bi med nåd och kraft och

bli mitt säkra stöd

i mig själv ett intet, men i Dig

har jag dock allt

Ordet som Du sänt bevisar

så sin sanningshalt

 

 

morgonrodnaden ska föda

dag som når sin höjd

rena glädjekällor flöda

öskaret är fröjd

morgonstjärnans klara ljus

som bådar gryningen

strålar nu vid horisonten

speglar himmelen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 11:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker syn
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP