Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR KÄRLEK ELD?

jag har förberett

en flammande apell

kanske ska jag leverera

den i kväll

den är inte vad man

brukar kalla snäll

kanske rubriceras

den som kriminell...

 

 

sanning utan kärlek

sårar, har man sagt

mot dess motsats är jag

alltid på min vakt

för den öppnar alltid

bakdörren för svek

och dess falskhets måne

lyser bitterblek

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 14:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
andra versen är stark
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP