Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unga pojken



I mötet med en ung pojke ser jag en visdom i hans ögon,

som endast ska hittas i en gammal man.

I mötet med en ung pojke finner jag en insikt om livets nyckfullhet,

som inte han skulle ha.

I mötet med en ung pojke ser jag ett djup i hans ögon,

som utstrålar en sorgsenhet som ej borde finnas hos honom.

I mötet med en ung pojke ser jag en gammal själ,

i en ung mans kropp.




Fri vers av ässet
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-11-19 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ässet