Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEONPRINSESSA

november visar sig

från sin sämsta sida

men det är sånt

man tvingas genomlida

om det finns makt i skönhet

så har hon makten

hon kontrasterar knivskarpt

med kvinnoprakten

hon lyser upp november

som fyr i dimma

och gnistrar medan jag ser

andra flickor glimma

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-20 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP