Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lilla

du lilla arga
vila vid mig
storögt gapande
lugna dig hos mig

knuten värdighet
allt du vet
riskera att förlora
värdefulla lilla liv

ingår ingen vetorätt
det finns hundra sätt
ett litet under
bara rätt

underbara sätt
insnärjd i din egen värdighet
knuten hand i fickan
men det är det ingen som vet




Fri vers av hilen
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-20 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen