Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D-ord i November



Dalablå

Dag

Det

Droppar

Dagg

Definitivt

Dansande

Dimmor

Disgrå

Dugg

Dagsljus

Dröjer

111121




Fri vers av sajo
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 07:56



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt
2011-11-22

  Minkki VIP
Drömmar, dille, drama ;) Vilken härlig iDé!
2011-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Döden.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo