Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LAND HAR BÅDE RÄTTIGHET OCH SKYLDIGHET

att skydda sin befolkning

från både inre och

yttre hot


utan att lyssna till så kallat kristet

eller annat flum, som lämnar

folket skyddslösa i

realiteten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger
Publicerad 2011-11-21 08:28



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
F.ö. har jag inte skrivit att Du lever i en "drömvärld" Det är Din egen analys sen Du läst mina texter, och jag är snart benägen att hålla med Dig. Mvh S-E
2011-11-21

    Sven-Erik Sköld
Ge ett annan svar då, på Din egen fråga: om mitt inte duger. Mvh S-E
2011-11-21

    Sven-Erik Sköld
Telefonen till den beväpnade polisen, är den enda som jag känner till. Mvh S-E
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld