Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ords. 22:3 "Den kloke ser faran och söker skydd"


Judarna trodde på människans civilisation och kärlek

sänkte garden och hamnade

i gasugnarna.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 09:42



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Astrid T, som fick i stort sett ett helt lands folk med sig!! Mvh S-E
2011-11-21

  Astrid Törnekrantz
Här råkar vi så ut för de mest huvudlösa generaliseringarna.

Det låg nog inte i det som du åberoper, utan det ligger i det sjuka i en man som hette Hitler.
2011-11-21

  friktion
innan lagen fanns ingen synd


utan lag kan ingen transendens bortom lag (och därmed synd) ske.




cirklar knyts.
2011-11-21

    Sven-Erik Sköld
Yassir A. har Du inte läst in ämnet jag skrivit om? Tala om att försöka avleda. Mvh S-E
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld