Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv" Rom 5:8 "Gud bevisar sin kärlek för oss, genom att Kristus dog för oss, medan vi ännu var syndare".


JESUS ÄLSKAR DIG JÄTTEMYCKET!

Du

Människa!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 18:04



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
2 Tim. 1-4 "Jag uppmanar dig allvarligt,
inför Gud och Kristus Jesus, inför honom
som skall döma levande och döda, jag
uppmanar dig vid hans återkomst och
hans rike:

Predika Ordet, träd upp i tid och otid,
bestraffa, tillrättavisa, förmana med allt
tålamod och med undervisning i alla stycken.

Ty den tid kommer då de inte längre skall
vilja veta av den sunda läran, utan efter
sina egna begärelser skall kalla till sig
lärare hoptals, som kliar dem i öronen,

en tid, då de skall vända sig bort från
sanningen, och i stället vända sig till
fabler".
2011-11-22

  Elwania
Varför håller du på med att försöka överföra dig på andra?
klistrar på dig själv och din snuttefilt på dina medmänniskor-
Folk ha sina egna åsikter om religion , och jag tror du förstår detta..
Så allt detta fanatiska skrivandet måste vara som jag ser det , i någon form av ångestdämpande handling, eller tror du verkligen dina texter kan får folk att ändrar sin uppfattning om sin tror eller inte tror.
2011-11-22

  Nina Ahlzén
och ufot sänker sig över människornas dumhet, skrattar och flyger sin kos
2011-11-21

  SvartPoesi
jag är ganska trött på både Gud och Jesus. Men det är ju bra att du har något att tro på.
2011-11-21

  Seglaren
Jesus kan inte älska nån. Han är lika död som min mor och begraven. Sen är det synd och skam att vi fortfarande räknar åren efter Jesus. Det är en del av den kristna religiösa bråten som vi måste dras med.
Med vänlig hälsning, Seglaren
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld