Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

 

I nattens mörker

avtecknas mina drömmar

Ljuset suddar ut




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-01-16 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP