Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS vill inte att vi kärleksfullt står och ser på

när kvinnor och barn

våldtas, lemlästas

och dödas


om nu någon till äventyrs

trodde det?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-22 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld