Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE GENOM NÅGON MÄNNISKAS STYRKA ELLER KRAFT SKALL DET SKE!

JESUS, Konung i Ditt höga

outrannsakliga majestät


som av Gud är given ära

vishet och makt


och som änglar och serafer

lovsjunger i himmelen!


Ingen, utom Din Helige Ande

kan föra Din talan på jorden:


representera Dig och Dina

eviga sanningar!


Ingen människa förmår det

av sig själv:


Din Ande måste göra det

genom henne.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-23 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld