Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar tangenter på bärbara datorer. Fick lust att skriva nåt, och detta är vad som typ skrev sig självt.


Kära Dator.

Fingrar stryker över sträva tangenter, smeker bokstäverna.
Deras släta klick-klick smattrar i takt till pulsen.
Fingrar snubblar fram i sin iver att hitta nästa mål, fortsätta denna ljuvliga melodi. Ah, en arbetsnarkomans kärlekssång.




Fri vers av Golden_Angel
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-11-24 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Golden_Angel
Golden_Angel