Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver droger

Jag hör kokain ringa
håll det hemligt för min fru
jag kommer att göra fler galna ansikten än en Jim Carey på crack

jag behöver droger
jag dör inte ens med tuberkulos

jag älskar att uppleva en patients medicinering
jag rökte droger på baksidan av mina händer
det är min födelsedag
igår
hur som helst
jag hatar dig




Fri vers av GROTESCOGRANDE
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-24 22:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Rätt och fint att du delger sådan information från delar av dig som blir till en dikt
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

GROTESCOGRANDE