Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matt. 10:27


Jesu härolder på taken!

Det jag (JESUS) viskar

i ert öra, det skall

ni ropa ut


från taken!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger
Publicerad 2011-11-25 09:56



Bookmark and Share


  Kerstin VIP
och om dessa tystnar skola stenarna ropa
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld