Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är sjuk eller har ofrid i själen

kommer inte till kyrkan för att

den är vackert dekorerad,

med många ljus och

annat pynt


den människan kommer

för att få hjälp: få

frid och bli

helad


om än i ett

stall.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 104 gånger
Publicerad 2011-11-26 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld